Waarom een tosti plain met ham & kaas. Nou die kennen we nu wel hoor. Maak het is een keer wat spannender en ga voor een tosti die overloopt van brie en kruidenboter.
Waar uit eten wel niet goed voor is. Na een middagje door Amsterdam gestruind te hebben, was de eetlust gewekt. Gezellig door de grachten lopen, aangekomen bij een klein bistrootje. Toen ons oog op deze beauty viel op de menukaart. Een heerlijke tosti met brie, is een keer wat anders dan wat we gewent zijn.
Door uit eten te gaan doen we ontzettend veel inspiratie op voor in de keuken. Aparte smaakcombinaties en andere bereidingstechnieken. Dit geeft ons alleen maar meer redenen om gezellig buitens huis te eten.
Ingrediënten
- 2 sneden brood
- Kruidenboter
- Salami
- Brie
- Pikante paprikapoeder
- Chilisaus
Benodigdheden
Broodplank, mes, grillijzer
Bereidingswijze
Neem de sneden brood en besmeer deze royaal met kruidenboter.
Hierop komen een paar plakken salami op.
Bovenop heerlijke stukken brie, een snufje paprikapoeder en de tosti kan onder het ijzer.
Wanneer de brie helemaal gesmolten is en het liefste dat deze er een beetje uitdruipt is de tosti klaar.
Snijd de tosti schuin door de helft. Dip deze in lekkere chilisaus en klaar is de lunch.
Één reactie op “Tosti Tip”
Yummie 😉
Goede lunchtip.